Чи винні соцмережі в дитячих самогубствах

Отруєння школярок у Боярці:
негативний вплив небезпечного контенту в інтернеті.

     Минулого тижня стало відомо, що в місті Боярка на Київщині дві учениці 7 класу отруїлися невідомими речовинами, в результаті чого одна дитина померла.

     Поліція повідомила, що учениці вжили кожна по 40 таблеток у приміщенні школи. Дівчат у несвідомому стані знайшли однокласниці, які забили на сполох.

     Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба припустив, що отруєння 12-річних школярок в Боярці пов’язано «з небезпечними інтернет-іграми».

     «Небезпека в інтернеті більша, ніж здається. Діти можуть не розуміти наслідків своїх дій, можуть вважати розвагою те, що призводить до катастрофічних наслідків. Поговоріть зі своїми дітьми про небезпеку онлайн. Нагадайте дітям про важливі правила користування інтернетом і соціальними мережами: не спілкуватися з незнайомцями; не повторювати дії, які пропонуються в мережі. Поясніть, що «розваги» онлайн несуть небезпечні, а часом — невідворотні наслідки в реальному житті!», — наголосив Микола Кулеба.

     Шановні батьки, враховуючи вищезазначені жахливі події, що сталися у  місті Боярка, звертаємося до вас з проханням бути пильними до своїх дітей.

      Лише спільно з вами, батьками, педагоги зможуть протидіяти цим явищам та негативному впливу на дітей небезпечного контенту в інтернеті.

Вам може бути цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *